Bazar Fyn


Efter at have læst mange indlæg om Torvehallerne, kom jeg til at tænke på, at mine forældre tit har snakket om Bazar Vest og hvor meget lækkert frugt de har og at jeg skulle tage derop og kigge. Jeg har aldrig fået det gjort, da der er ca. 1,5 times kørsel derop....

Men da min datter og jeg elsker frugt og grønt, søgte jeg efter det på nettet og kunne se, at der også er en bazar i Odense, som er lidt tættere på. Så jeg besluttede mig for at tage derover og kigge og slog også lige et smut forbi IKEA, fordi jeg manglede et par småting derfra :-)

Jeg var virkelig positivt overrasket over hvor rent og pænt der var og hvor mange lækre slags frugt og grøntsager de havde. Desuden er det så skønt at kunne prøvesmage de mange forskellige ting som man ikke lige kender.

Jeg fik da også købt en del frugt og grønt. Foruden de helt almindelige ting fik jeg også købt lidt frugt som var nyt for mig. Det blev til nogle rigtig flotte kaki/sharon, som jeg kun har smagt en gang før og de var ikke nær så flotte og gode som disse. Desuden købte jeg en dragefrugt, kinesiske pærer, granatæbler, passionsfrugt og mango. Mango og granatæbler kendte jeg i forvejen, men kan rigtig godt lide dem :-) Granatæbler har jeg prøvet et par gange før og mango er på min top 3 over frugt :-)

Indkøb fra Bazar Fyn


Der er også mange forskellige "restauranter" på bazaren. Jeg spiste min frokost på den vietnamesiske, da jeg elsker asiatisk mad og så selvfølgelig også fordi jeg har en kæreste, som er fra Vietnam ;-)

0 kommentarer:

Tilføj en kommentar

 

Hos Annette Copyright © 2011
Girl illustration used and modified with permission from Dapino Colada

Kitchen icons found at All Free Download