Himmelsk gulerodskage


En af mine absolutte favoritkager er helt klart gulerodskage med en dejlig syrlig ostecreme. Desværre har jeg ikke rigtig prøvet at bage en rigtig lækker en selv..... det vil sige, at det har jeg nu.... takket være Anne og hendes tidligere chef :-)

Anne har tidligere arbejdet på en café/delikatessebutik, hvor hun bagte denne kage og det er lykkedes hende at få sin tidligere chefs tilladelse til at dele denne lækre opskrift med sine læsere :-) Tusind tak for det ! Anne beskriver selv kagen som: den mest svampede, syndigt saftige og skønt krydrede kage af sin art. Hun har fuldkommen ret ! Det er bare den opskrift jeg har ventet på :-)

Jeg bagte den forleden, da min datter var på lejr med sin klasse, da hun jo desværre ikke kan tåle den. Jeg måtte dog give den noget længere i ovnen, hvilket desværre gjorde "skorpen" lidt for hård. MEN bortset fra det, så var kagen bare super lækker og man kan ikke nøjes med bare at tage et enkelt stykke ;-)

Jeg fik i øvrigt også testet krydderikværnen til min Bamix, da jeg ikke kunne få stødt nellike, men kun hele nelliker og det fungerede fint :-)

Jeg nåede at få taget et billede af kagen inden den var spist, men desværre i dårlig belysning:

Himmelsk gulerodskage

Opskriften finder du her

2 kommentarer:

Anne au Chocolat sagde ...

Kære Annette
Den ser lækker ud! ;)
Favorit kage uden chokolade!
God weekend.
Kh Anne

Malene sagde ...

Hej Annette

Fanldt lige over din side her, og måtte bare begive mig ud i at lave denne lækre kage. Den så så lækker ud på dine billeder. Og det var den godt nok også i virkeligheden.
Jeg havde dog ikke noget nellike i huset, så jeg undlod det, hvilket sagtens kan gå, da kagen smagte skønt alligevel.

Tilføj en kommentar

 

Hos Annette Copyright © 2011
Girl illustration used and modified with permission from Dapino Colada

Kitchen icons found at All Free Download