Glædelig "baghjul" og rigtig godt nytår


Så er det blevet tid til lidt nyt herfra :-)

Det har været lidt hektisk det sidste stykke tid med forberedelser til julen, julefrokost og nytår, men det kender I jo alt til, er jeg sikker på.... ;-) Selvom det til tider har været stressende, så har jeg også nydt både julen og nytårsaften. Det var dog noget anderledes end normalt, da det var den første jul og nytårsaften efter min "skilsmisse" og samtidig den første jul og nytårsaften i Danmark for min kæreste.

Vi holdt jul hos mine forældre sammen med mine børn, mine 2 brødre og min lille nevø. Middagen stod på flæskesteg, and, brune og hvide kartofler, rødkål, ovnbagte rodfrugter og brun sovs m.m. Derefter var der selvfølgelig min mors hjemmelavede ris a la mande og traditionen tro var det igen min ældste bror, der fik mandlen....

Senere mens vi spillede pakkespil, fik vi julekonfekt som jeg havde lavet. Det blev til hjemmelavede Bounties, flødekarameller, Mozartkugler, hvide chokoladestykker med ristede mandler og skovbærmarcipan, marcipankugler med kirsebær i rom overtrukket med hvid chokolade og marcipanroulade med nougat overtrukket med hvid chokolade.

Julekonfekt 2011


Det var en rigtig god og hyggelig aften med rigtig gode gaver. Begge mine børn og min kæreste gav også udtryk for at det havde været en rigtig god og hyggelig juleaften, da vi var på vej hjem igen, så det var rigtig dejligt.


Jeg håber, at I alle også har haft en fantastisk jul samt nogle skønne juledage og at I er kommet godt og sikkert ind i det nye år !

0 kommentarer:

Tilføj en kommentar

 

Hos Annette Copyright © 2011
Girl illustration used and modified with permission from Dapino Colada

Kitchen icons found at All Free Download