Aftensmaden i går bestod af denne enkle og lette paprikagryde, som smagte rigtig dejligt.
Paprikagryde
500 g skinkekød i tern
1 pakke bacon
2 tsk røget paprika
3 gulerødder
1 rød snackpeber
1/4 l piskefløde
1/4 l letmælk
2 små dåser tomatpuré
salt
peber
1. Skær bacon i mindre stykker og steg dem let i gryden.
2. Kom skinkekødet i gryden og brun det.
3. Tilsæt paprika og steg det til kødet er gennemstegt.
4. Tilsæt grøntsagerne (skåret i mindre stykker)
5. Tomatpuré og fløde kommes i og retten simrer i ca. 20 minutter.
6. smages til med salt og peber.
7. Serveres med ris.
Paprikagryde |
2 kommentarer:
Den ser også lækker ud :-)
Tak, den smagte også rigtig godt :-)
Send en kommentar