Kylling Tikka Masala


I weekenden fik jeg lavet en lækker indisk kyllinge tikka masala, som du får opskriften på her:

4 kyllingebrystfileter, skåret i mundrette stykker

Marinade:

250 g joghurt naturel
1 spsk citronsaft
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt kanel
2 tsk cayennepeber
2 tsk friskkværnet sort peber
1 tsk fintrevet ingefær


Tikka Masala sauce:

1 spsk olie
1 fed hvidløg, finthakket
1 rød chili, finthakket (uden kerner)
2 tsk stødt spidskommen
3 tsk paprika
300 g hakkede dåsetomater
70 g tomatpuré
2½ dl piskefløde

Pynt: friskhakket koriander og chili

  1. Joghurt, citronsaft, spidskommen, kanel, cayennepeber, sort peber og ingefær blandes i en skål og drysses med salt. 

  2. Kyllingestykkerne blandes i og skålen dækkes til og sættes i køleskabet ca. 6 timer eller natten over.

  3. De marinerede kyllingestykker sættes på spyd og steges i ca. 5 min. på hver side under en forvarmet grill.

  4. Olien varmes op og hvidløg og chili sauteres ca. 1 min.

  5. Tilsæt spidskommen og paprika.

  6. Dåsetomaterne blendes til en glat masse og blandes i sammen med fløden. Retten simrer i ca. 20 minutter indtil saucen er blevet tyk.

  7. De grillede kyllingestykker kommes i og simrer videre i ca. 10 min. indtil de er gennemkogte.

  8. Serveres med ris og pyntes med friskhakket koriander og chili. Velbekomme :-)

Kylling Tikka Masala



0 kommentarer:

Send en kommentar

 

Hos Annette Copyright © 2011
Girl illustration used and modified with permission from Dapino Colada

Kitchen icons found at All Free Download