En af de vietnamesiske retter, jeg rigtig godt kan lide og efterhånden har lavet rigtig mange gange er denne simple, men utrolig skønne kyllingesalt med chips. Selv børnene, som ellers ikke så gerne spiser løg, er vilde med den. De synes også det er lækkert med de store friturestegte chips, som kan købes i mange asiatiske specialbutikker. Alternativt kan man bruge KIMs Meny Pariser chips.
Vietnamesisk kyllingesalat
300 g kyllingebryst
2-3 stk. rødløg
3 stk. gulerødder (evt.)
Citronsaft af ½ citron
2 tsk. sukker
Friskhakket mynte
Salt
Peber
Grofthakket peanuts (evt.)
Friturestegte chips
1. Kyllingekødet koges og rives i mundrette stykker.
2. Løgene skæres i tynde skiver.
3. Gulerødder skrælles og skæres i julienne
3. Mynte hakkes.
4. Citronsaft blandes med sukker, salt og peber.
5. Kyllingestykkerne, løg, gulerod og mynte blandes i.
6. Serveres med friturestegte chips og evt. grofthakkede peanuts.
Vietnamesisk kyllingesalat med chips |
Vietnamesisk kyllingesalat med chips |
Vietnamesisk kyllingesalat klar til at spise. Velbekomme :-) |
2 kommentarer:
Uhm, hvor ser det lækkert ud :-)
Mange hilsner
Birthe
Tusind tak, Birthe :-)
Du skulle prøve den.... Den er super lækker :-)
P.S. Den kan selvfølgelig også serveres med ris
Send en kommentar