Vietnamesisk grillet kød



Herhjemme bliver der jævnligt lavet vietnamesiske retter eller snacks. I sidste uge lavede vi disse lækre snacks, som min kæreste tit spiste, da han var barn. Vi serverede disse for mine børn og min datter var vild med dem og kunne ikke få nok :-)


Grillet vietnamesisk kød

Grillet vietnamesisk kød

Har du lyst til at prøve disse lækre snacks, kommer opskriften her:

500 g hakket svinekød
4 tsk. sukker
4 spsk. fish sauce
peber
2 tsk. kanel (eller krydderi efter eget ønske)
honning til pensling
sesam

1. Bland farsen med sukker, fish sauce, peber og krydderier
2. Farsen lægges oven på et stykke sølvpapir. Oven på farsen lægges stykke folie og farsen rulles ud
    (se billede)

Farsen rulles ud
 
3. Fjern folien og kom det i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter
4. Farsen tages ud og pensles med honning og drysses med sesam
5. Steges videre i ovnen i ca. 7 minutter
6. Skæres ud i passende stykker

Velbekomme :-)  

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mums, det lyder lækkert. Det kunne jeg godt fristes til at prøve :-)

Mange hilsner
Birthe

Annette sagde ...

Det synes jeg du skulle ;-) De var i hvert fald et hit herhjemme :-)

Send en kommentar

 

Hos Annette Copyright © 2011
Girl illustration used and modified with permission from Dapino Colada

Kitchen icons found at All Free Download