Glutenfri pebernødder


I går morges fik jeg endelig bagt en portion pebernødder til min datter, så hun kan få nogle med i skole. Hvert år plejer vi at bage en portion, som hun kan have stående i skolen, da der i december ofte spises pebernødder eller deles pebernødder ud.

Glutenfri pebernødder


Vi bruger altid denne opskrift, som fungerer rigtig godt og giver en god dej:

Glutenfri pebernødder

375 g margarine
4½ dl (375 g) sukker
3 æg
850 g glutenfri mel
2 tsk. stødt ingefær
4 tsk. kardemomme
3 tsk. stødt kanel
4 tsk. natron
4 knivspids hvidt peber
2 spsk glutenfri gluten (gfg)

Smør og sukker røres blødt
Æg røres i
Mel sigtes med krydderier og røres i
Æltes of formes til fingertykke pølser
Skæres ud til pebernødder og bages 10-12 minutter ved 200 grader

Tip: Dejen kan fryses

1 kommentarer:

Maria Iversen sagde ...

Hvilken glutenfri mel bruger du?

Send en kommentar

 

Hos Annette Copyright © 2011
Girl illustration used and modified with permission from Dapino Colada

Kitchen icons found at All Free Download