I går morges fik jeg endelig bagt en portion pebernødder til min datter, så hun kan få nogle med i skole. Hvert år plejer vi at bage en portion, som hun kan have stående i skolen, da der i december ofte spises pebernødder eller deles pebernødder ud.
Glutenfri pebernødder |
Vi bruger altid denne opskrift, som fungerer rigtig godt og giver en god dej:
Glutenfri pebernødder
375 g margarine
4½ dl (375 g) sukker
3 æg
850 g glutenfri mel
2 tsk. stødt ingefær
4 tsk. kardemomme
3 tsk. stødt kanel
4 tsk. natron
4 knivspids hvidt peber
2 spsk glutenfri gluten (gfg)
Smør og sukker røres blødt
Æg røres i
Mel sigtes med krydderier og røres i
Æltes of formes til fingertykke pølser
Skæres ud til pebernødder og bages 10-12 minutter ved 200 grader
Tip: Dejen kan fryses
1 kommentarer:
Hvilken glutenfri mel bruger du?
Send en kommentar